2011-06-04

SvFF/SEF = Nordkorea!

Den grundlagsskyddade yttrandefriheten sägs vara det främsta beviset för att vi lever i en demokrati. Att mänskliga rättigheter och lagar sätts ur spel eller ändras när det gäller fotboll börjar vi bli vana vid men frågan är om inte Svenska Fotbollförbundets Disciplinnämnd senaste sjuka utspel tar priset där de alltså dels bötfäller Djurgårdens IF med 25 000 kr för "kränkande ramsor mot domaren", dels hotar att straffa AIK för liknande förseelser mot domaren och SvFF samt banderollkritiska budskap mot Disciplinnämnden själva och dels Örebro SK för en "kränkande banderoll" mot en motståndarspelare!

Det har nu brunnit rejält i huvudet på dessa korrumperade avkommor till människor. Precis som mutkolvarna inom Fifa och Uefa sålt fotbollens själ till högstbjudande så försöker nu SvFF/SEF krossa den svenska supporterkulturen och i förlängningen därmed även svensk fotboll! Vart alla miljoner kronor som de varje år suger ut ur storklubbarna tar vägen vet ingen men en bra gissning är väl antingen till deras egna fickor alternativt för att täcka upp lite av den extra miljard som Swedbank Arena kostar att bygga. Eller ska detta kanske betraktas som ännu ett sätt att med TV4/Canal+ som samarbetspartner flytta folk från läktarna till TV-sofforna!?

SvFF/SEF har härmed förklarat krig mot alla engagerade svenska fotbollssupportrar som idag är det enda som håller hög klass inom svensk fotboll! Om de på fullaste allvar tror att de kan styra vad vi AIK supportrar sjunger, skriker eller på annat sätt yttrar under våra matcher så har de misstaget sig rejält. SvFF/SEF är inget annat än första klassens fotbollsmördare enbart i konkurrens med kvällspressen, polisen och enstaka politiker!

sverigescenen.com