2007-12-25

Firman Boys har sorg - Våran vän och broder är död

Idag avled AIK-supportern, tillika vår vän och broder, Pierre Åkesson under en semestervistelse i Barcelona. Pierre blev 37 år gammal och våra tankar går nu i första hand till hans familj. Vi älskar Dig Pierre och kommer sakna Dig. Håll fanan högt och hälsa Isidor.

Pierre Åkesson 13 mars 1970 - 25 december 2007 R.I.P.

---------------------------------------------------------

2008-05-11

Firman Boys har sorg - Kristian Klang är död

Igår avled våran kära vän och broder Kristian Klang under oklara omständigheter i en polisarrest i Sollentuna. Kristian var en stor och fanatisk AIK-supporter från Upplands-Väsby som varit med oss under hela vår resa sedan början av 1990-talet. Han var en av ursprungsgrabbarna och tillsammans med sin tvillingbror reste de land och rike runt för AIK och grabbarnas skull. Kristian var en toppkille och vi kommer att sakna honom något oerhört. Han blev 32 år gammal och våra tankar går närmast till hans två döttrar, gravida sambo, bror och övriga familjemedlemmar. Vi älskar Dig Kristian!

Under dagens match mellan AIK och Malmö FF hyllades Kristian med banderoller på den Norra läktaren. Men det som verkligen satte sig i hjärtat på oss alla var den tysta minut som hela Råsunda med Norra Stå i spetsen genomförde till Kristians minne när matchen började. Värdigare än så kan inte avskedet bli för en sann AIK-hjälte och kämpe som Kristian var. Känner vi Kristian rätt så vet vi att han ler i sin himmel åt detta samt att vi även lyckades vinna matchen med 2-0.


Kristian Klang 23 juni 1975 - 10 maj 2008 R.I.P.

---------------------------------------------------------

2010-05-06

Firman Boys har sorg - vår vän och broder är död

Vi hedrar vår vän och broder Camilo Rojas Castellano som i början av april avled i Stockholm. Våra närmaste tankar går nu till Camilos familj. Camilo blev 29 år gammal och fattas oss. Begravningen äger rum i morgon fredag. Vi glömmer Dig aldrig mannen - Du var en av hjältarna!

Camilo Rojas Castellano 14 juli 1980 - 6 april 2010 R.I.P.

---------------------------------------------------------

2014-10-19

Firman Boys har sorg - Eddie Månsson är död

Vår vän och AIK-broder Eddie Månsson är död. Eddie var en av grabbarna från söderort som satte Firman Boys på kartan under 1990-talet. Han var en uppskattad vän och broder som brydde sig på riktigt. Nu är han uppe i AIK-himlen tillsammans med Pierre, Kristian och Camilo och vi är övertygade om att de redan nu har klappat på Döden. Eddie var 43 år när kepsen togs av för sista gången.

Eddie Månsson 7 augusti 1971 - 16 oktober 2014 R.I.P.
---------------------------------------------------------

2015-02-03

Firman Boys har sorg - Fredrik Gard är död

Fredrik Gard från Södertälje var en speciell karaktär som satte avtryck på scenen under sina 15 år med oss. Han var kanske inte alltid den mest disciplinerade grabben men han var våran "Gardan" och en kille som alltid ställde upp oavsett hur oddsen såg ut. Det är med stor sorg vi tar farväl av Fredrik och hans stora AIK-hjärta. Han fick utstå mycket och levde hela tiden på gränsen och överlevde allt. Förutom sig själv. Våra tankar går till hans familj, speciellt hans tre barn och bror.

Fredrik Gard 10 juni 1976 - 31 januari 2015 R.I.P.