2009-03-03

BOSS:

1 - Kvalserien

Hockeykrigarna kämpar på och fredagen den 13 mars går vi in i kvalet till Elitserien!

2 - Fotbollssäsongen

Stahres grabbar har visat prov på en bitvis fin fotboll under försäsongen och laget är än så länge obesegrat. Söndag 5 april är det skarpt läge tillika allsvensk premiär hemma mot Halmstad!

3 - Arenafrågan

Tack vare fansen så är frågan äntligen uppe på agendan på riktigt och snart tillsätts även en arenakommitté med uppgift att noggrant utreda alla möjliga alternativ för klubben.

--------------------------------

JOSH:

1 - Minus 15,6 miljoner

Klåpare är ett för svagt ord. Det är minussiffror rapport efter rapport för AIK Fotboll. Att bolagsstyrelsen ännu inte ställt sina platser till förfogande visar tydligt vilken total brist på självinsikt dessa herrar sitter inne med. Det är därför hög tid att fotbollsstyrelsen börjar ta sitt ansvar som de majoritetsägare vi medlemmar faktiskt är! Tur att den påkostade hemsidan (aikfotboll.se) fungerar att komma in på en(1) gång i veckan i alla fall...

2 - Leksands IF

Ju mer vi tänker på det desto mer irriterade börjar vi bli över denna "mytomspunna" skitförening. Det här är ishockeyns svar på fotbollens Hammarby IF vilket blir extra tydligt då det är allmänt känt att alla som håller på Leksand i hockey håller på Bajen i fotboll. Dom inavlade jävlarna bor för det mesta inte ens i Dalarna utan det handlar om inflyttade bönder som slagit rot på Sööödermalm. Mer att störa sig på gällande Leksand förutom att Jan Huokko är en kuksugare är givetvis att de försöker skinna AIK på pengar för att finansiera sina nya stolar i deras nya arena. Som vanligt så tar AIK emot de rejält saltade räkningarna och betalar. Snart har vi försett landets samtliga elitklubbar i både fotboll och ishockey med nya exklusiva stolar på grund av påhittad och extrakryddad så kallad "skadegörelse". Hata Läxand!

3 - Solna kommun

Vad fan har dom gjort för oss!? AIK har gett denna kommun i princip allt den har att vara stolt över och vi har inte fått mycket tillbaka.