2005-02-20

BOSS:

1 - Fotbollen är här!

Kung Bore må vara högst påtaglig fortfarande men nu har det säkraste vårtecknet av dem alla börjat göra sig hörd. Träningsmatcherna på Skytteholm är i full gång och alla stadens fotbollsgrabbar i varierande ålder med den. Styrelsen & spelarna kan ruinera vår klubb och få oss nedflyttade till ettan samtidigt som de själva flyr fältet - men så fort fotbollen börjar så är vi där igen. Oavsett division. Hata alla - som alltid!

--------------------------------

JOSH:

1 - Sveriges inkompetentaste ledning

Efter degraderingen till Superettan har spelare och ledare rensats ut, huvudstyrelsen med idioten KG Svenson i spetsen har tvingats avgå, AIK Fotbolls bolagsstyrelse med den alltmer förvirrade Lennart Johansson och Björn "Superallsvenskan" Eriksson likaså, VD:n gav vika efter en stor kampanj, sportchefen blev inte långvarig. Nu väntar vi på att majoritetsägaren AIK Fotbollsförening tar sitt ansvar för sin passivitet och tysta medgivande de senaste åren. I veckan kom bokslutet med ett minusresultat på 12,1 miljoner kronor! Betänk då också att man under året gjorde en nyemission som inbringade 12,4 miljoner kronor till klubben och det hela blir än mer iögonfallande! Helt sanslöst!! Klubben läcker som ett såll och Sanny Åslunds prat om att han "varit tvungen att koncentrera sig på det ekonomiska före det sportsliga" visade sig som vi tidigare rapporterat om vara rena lögner och skitsnack av sedvanligt AIK format! Vare sig det sportsliga eller det ekonomiska har prioriterats. Tjuvar, kräk och hundar är för milda uttryck. Dom försöker mörda vår klubb!

2 - "Hockeyskandalen"

Ja vilken "skandal" förresten? Maken till dyngspridning utan några proportioner har inte synts till hos den tredje statsmaktens tryckerier sedan ett antal engagerade AIK supportrar sparkade på ett staket på Råsunda. Då liksom nu så fylldes tidningarna med löpsedlar och ett tiotal helsidor dag för dag som alla försökte överträffa varandra i fördömanden. Då liksom nu ivrigt påhejade av så kallade proffstyckare och krönikörer som likt ett mantra prackar på folk sina åsikter om hur och när ett samlag ska gå till. Helst ska man tydligen be tjejen om ett skriftligt intyg på att hon går med på att ha sexuellt umgänge.

Våldtäkt är ett av de mest avskyvärda brotten som finns. Men i detta fall lade åklagaren ner de anklagelserna efter mindre än 24 timmar. Vi utgår därför ifrån att inget brottsligt har förekommit. Ändå hängs de tre hockeyspelarna ut som heltidskriminella där media, förbundet, klubbarna, feministorganisationerna och annat löst folk tävlar i att bestraffa spelarna. Bara för att Lasse Anrell kanske är impotent och Mats Olsson kanske har en osedvanligt liten kuk så innebär ju inte detta att det inte finns vuxna kvinnor som är sugna på att ha sex med flera killar samtidigt eller dylikt. För det gör det i dagens samhälle vilket ett flertal av våra grabbar och läsare säkert kan skriva under på. En berusad (vem fan är inte det på krogen?) 22-årig brud blir småkåt på en NHL-spelare och hänger självmant med han och hans kompisar till ett hotell i närheten...vaknar upp med fylleångest dagen efter att ha gjort något som hon kanske inte hade gjort i nyktert tillstånd. Vad är problemet egentligen?

Det enda som spelarna förtjänar skit för är att de går på krogen under ett landslagsläger mindre än två dygn innan en match. Men ställ dessa spelares 1-3 öl i proportion till vissa fyllehundar och knarkare inom fotbollssverige och "svensk idrotts största skandal" skulle blekna i jämförelse. De som förtjänar kritik i denna fråga är enbart media själva samt den 22-åriga kvinnan. Media för deras sanslöst osmakliga journalistik och kvinnan för den polisanmälan hon medverkade till. Eventuell kritik och fördömanden mot hockeyspelarna bör uteslutande komma från deras flickvänner/fruar. Inga andra. Nu väntar vi annars bara på att Aftonbladets Simon Bank sin vana trogen ska dödförklara hela ishockeyn...

För övrigt så anser vi att den gamle AIK spelaren Hentik Tallinder skulle bli en bra förstärkning för klubben i den kommande kvalserien. Här är han välkommen i alla fall!

3 - Såpan Örebro/Assyriska/Elitlicensen

Fotboll ska avgöras på planen. Efter fyra månaders juridik signerat Svenska Fotbollförbundet, advokatsamfundet, diverse olika nämnder och andra skatteexperter så har man nu slutligen bestämt att Assyriska spelar i Allsvenskan och Örebro i Superettan. Hela denna affär har dragit ett löjets skimmer över svensk fotboll och skadat trovärdigheten för sporten något oerhört. Hade böter kunnat utdömas till SvFF så hade man konkat för länge sen och Lagrell fått lappa felparkerade bilar i Småland!