2004-06-20

BOSS:

1 - Euro 2004 Portugal

Given etta även denna vecka! Sverige har hittills varit så bra att man till och med lyckats förtränga, om än tillfälligt, Gnagets allsvenska insatser. EM har bjudit på kanonmatcher och kontrasterna med Råsunda är skrämmande stora. Folk pratar nu helt utan skrupler om EM-guld till Sverige och likheterna med VM sommaren 94 börjar göra sig mer och mer påminda! Först ska man dock vidare från gruppen, annars blir det här mästerskapet bara en parentes och verklighetsflykten väldigt kort.

--------------------------------

JOSH:

1 - TV kommentatorer

Varför sänds inte matcherna med enbart publikljud så man slipper höra dessa oinsatta, dåligt pålästa och halvblinda nötter till kommentatorer och bisittare!? Pontus Kåmark, Zoran Lukic, Martin Dahlin och Thomas Wernerson är illa nog och förtjänar bara skit men SVT tar politiskt korrekt plats 1 genom "värvningen" av "Eskils" sambo och snuthustru Malin Swedberg! Svenska TV-tittare förtjänar bättre och mer av kunniga fotbollsmänniskor som Hasse Backe, Glenn Strömberg och Bojan Djordjic. En trio som kan fotboll och vet vad dom pratar om åtminstone!

2 - Zoran Lukic

Mannen är ju inte bara oduglig i TV studion utan han har ju under säsongen också börjat visa vilken planta han i själva verket är. Lätt att göra tuffa och frispråkiga uttalanden om man har en fotbollskännare och taktiker som Sören Åkeby bredvid sig men Dif har inte imponerat i år och vi börjar alltmer misstänka att Zoran är en stor bluff som snart kommer avslöjas!

3 - Italien

Skulle vara så skönt om Sverige och Danmark spelade 2-2 på tisdag så vi blev av med dessa skenheliga italienare, korruptionens hemland, som nu är sååå oroliga för en eventuell läggmatch mellan de skandinaviska "grannländerna" att man inte drar sig från att antyda både det ena och det andra!