2004-06-10

BOSS:

1 - Euro 2004 Portugal

För andra veckan i rad toppar EM Bosslistan och nu stiger temperaturen än ytterligare. På lördag drar det igång!!

2 - Patrick Englund & Nebojsa Novakovic

Vår nya tränarduo har ett starkt stöd i supporterkretsar och hur illa det än må gå i höst så kommer spelarna & styrelsen att få bära hundhuvudet - var så säkra på det! Englund & "Nebo" är för närvarande "untouchable" - det finns det inte någon som är inom spelartruppen eller fotbollsstyrelsen!!

3 - Stefan Ishizaki

Han försvann som en talang som stannat av i utvecklingen men han kommer hem som en frälsare! Mycket tack vare vår tabellsituation men också tack vare sina fina insatser i U21-EM där Sverige sannolikt spelat till sig en OS biljett om det inte varit för Djurgårdssoporna Dorsin & Stenman som får en att undra hur usla svenska ytterbackar är om dessa snedsparkare och rundningsmärken kan ta en plats i laget? Dorsin lyckades dessutom bli värvad av Rosenborg mitt under slutspelet! Snacka om felköp!!

--------------------------------

JOSH:

1 - AIK Hockey

Det här platsen var ju egentligen vikt åt AIK:s fotbollslag men så gjorde en gammal bekant väsen av sig igen. Vårt gamla stolta ishockeylag lyckades med konststycket att bli nedflyttade en division tack vare att förbundet ansåg att man ej levde upp till elitlicensens krav på en sund ekonomi. Klåpare efter klåpare har ända sedan 1990-talets början sakta men säkert förstört och utarmat hela hockeysektionen och trots den Stockholmska ishockeyns död sedan länge så uppmanar vi alla AIK supportrar som träffar på folk som varit inblandade i AIK:s styrelsearbete de senaste 15 åren att slå dom på käften eller åtminstone spotta dom i ansiktet som "tack". Detsamma gäller för Ishockeyförbundets licensnämnd.

2 - AIK:s fotbollsspelare

Tack för vårsäsongen grabbar, bra jobbat! OBS:Utläses med kraftig ironi!

3 - AIK:s fotbollsstyrelse

Tack för de senaste fem åren gubbar, bra jobbat! OBS: Utläses med ännu kraftigare ironi!

--------------------------------