2004-04-03

BOSS:

1 - Vårkänslor

Ohotad etta denna vecka. Fotboll, våld, bärs och brudar. Nu börjar livet äntligen igen!

--------------------------------

JOSH:

1 - TV3

Kanalens första program om den svenska huliganscenen var en provkarta på absolut noll-koll. Kanalens andra program ver en ren uppvisning i dålig journalistik gällande vinklingar, felaktigheter och rena lögner. När sedan den från Göteborg avhoppade "Emil" klev in med kevlarbyxor, halsduk i bältet och pratade om polisen som huvudfiende och hur bra mat vi äter på resor ja då kunde man inte låta bli att småle åt det faktum att media återigen misslyckats med att verkligen få någon grabb att ställa upp framför kameran. Istället tvingas man nöja sig med barskrapet, först "Ola" nu "Emil", vem blir det härnäst, "George" som faktiskt slängde en kotte på en polis 1983...?

2 - Häktade poliskommissarien

Alla vet ju att en polis kommer undan med exakt allt! Mord, grov misshandel, våldtäkt, you name it. En polis kan inte bli fälld i en svensk domstol och så kommer säkert inte heller den numera häktade kommissarien att bli trots att minst 75% av kåren består just av liknande brottslingar som han själv. Just därför är det viktigt för alla oss skattebetalare att glädjas över den här tiden polismannen sitter häktad då han förmodligen upplever sin värsta kris i livet, något han själv gärna satt andra, vissa oskyldiga, människor i tidigare.

3 - P-vakter & Connex kontrollanter

Dessa matchvärds liknande grupperingar börjar organisera sig allt mer och flera av Sverigescenens administratörer har den senaste tiden hamnat i skärmytslingar med stora horder av p-vakter & connex kontrollanter. De kommer numera dundrande i tio manna klungor och försöker spela mangas mot andra bilister respektive resenärer. Kan ju sluta illa när dessa små "maffiagäng" kommer i vägen för en fotbollsliga på 100 man.