2004-02-21

BOSS:

1 -

UTGÅR PÅ GRUND AV BRIST PÅ VÄRDIGA "BOSSAR".

--------------------------------

JOSH:

1 - AIK:s årskortsförsäljning

6701 personer har lyckats med konststycket att köpa ett årskort till AIK:s hemmamatcher 2004. Det är en stor bedrift! Och då tänker vi inte på lagets fyra år långa formsvacka utan snarare med tanke på det administrativa kaos som verkar råda på AIK:s kansli. Många som betalat redan i höstas har ej hört ett knyst från AIK, en del som betalat har fått samtal från AIK där man ej säger sig ha fått in några pengar. Vissa som bokat två årskort har fått räkningar på fyra. Kontaktar man klubben möts man av hänvisningar till den enda (1) person som har hand om alla tusentals årskortsintressenter. Då denna individ också lyckas vara ständigt sjukskriven varje år årskortsförsäljningen tar fart så är det en ren omöjlighet att få några besked av "Sveriges största klubb". Man kan inte ha hypokondriker och arbetsskygga anställda inom AIK! Det här förlorar klubben pengar på. Och lägg upp ett datasystem till killen så han slipper ha sina tusentals post-it-lappar över hela kontoret!

2 - Fula matchtröjor

Hur kommer det sig att det är så svårt att ta fram en stilren matchtröja åt klubbarna? Nu har AIK, Djurgår´n och Bajen presenterat sina nya matchställ inför säsongen och det såg överlag för jävligt ut! Med tanke på vilka pengar som ligger i souvenirförsäljningen samt vilket ansvar föreningen ändå har för att inte spelarna ska se ut som slashasar på planen så kan man ju undra hur man då kan tillåta Adidas att spöka ut tröjorna nåt så fruktansvärt att inte ens julgranarna vill köpa dom?

3 - Vänskapslandskamper

Allvarligt. Vad är det för vits med att spela dessa meningslösa landskamper (senast Albanien-Sverige 2-1) när alla (spelarna, klubbarna, publiken) ändå verkar skita i det?