2003-11-02

BOSS:

1 - Zoran Lukic

Nej vi gillar inte Zoran Lukic. Inte det minsta. Men det gör inte att komma ifrån att Lukic fick rött. Hur mycket det än smärtar att erkänna. Djurgården vann inte allsvenskan från start till mål men inte långt därifrån. Man var egentligen aldrig riktigt hotade och guldet säkrades definitivt i den näst sista omgången. Vi välkomnar den dagen han blir nerpetad från tronen av Richard Money och istället blir etta på Joshlistan men fram till dess är han Veckans Boss.

--------------------------------

JOSH:

1 - Klarinetten

Den till Norge flyktade mittbacken David "Klarinetten" Ljung uttalar sig i någon tidning att han är på väg hem till Sverige igen - "men aldrig mera AIK". Men vilken jävla verklighet lever DU i mupp? Du är i n t e välkommen!! Vi kan faktiskt inte tänka oss en bättre Josh än David Ljung och hans psykiskt sjuka flickvän Rose-Marie. Eller som David själv säger; "Nästa säsong räknar jag med att hon inte behöver åka med på en enda bortamatch...". Kommentarer överflödiga.

2 - Damfotbollshycklarna

För att klargöra på en gång. Vi gillar inte damfotboll. Men vill de spela fotboll så har inte vi något problem med det! Vad vi däremot inte gillar är de första klassens hycklare på landets nyhetsmedier, ivrigt påhejade av superidioterna Mats Olsson & Lasse Anrell, som likt en diktaturstat ska trycka på folk en åsikt i det här fallet om en sport de allra flesta finner tämligen ointressant. Det är en sak att visa intresse under ett VM men hur många damallsvenska matcher inför 95 åskådare har dessa hycklare egentligen tagit sig till de senaste åren??

3 - Säsongen 2003

Var ungefär lika rolig som 2000, 2001 eller 2002. När ska AIK:s spelare egentligen sluta svika sina supportrar?