2003-10-05

BOSS:

1 - Tomas Antonelius & "Gurra" Sjöberg

Den här veckan väljer vi att salutera två stora AIK profiler. Den ena av dem tvingades nyligen avsluta sin karriär som en 31-årig fotbollsinvalid och den andre avled i fredags 90 år gammal som en av de största AIK profilerna någonsin!!

--------------------------------

JOSH:

1 - AIK:s spelare, tränare och styrelse

Grattis! Ni har just lyckats genomföra ett av de största fiaskona i AIK:s moderna historia!! 10:a i serien med tre matcher kvar, 19 (n i t t o n) poäng efter Dif, 14 (f j o r t o n) efter Bajen, utslagna ur Svenska Cupens kvartsfinal mot Dif av alla lag och om mindre än två veckor åker vi ur Uefa cupens första omgång!! Och Er betalar vi för att se! Otroligt!!

2 - Anders Frisk med kolleger

Allvarligt. Är det inte snart dags även för det svenska pajasförbundet att ta och stänga av domare som inte kan sköta sig på samma sätt som man gör med spelare och supportrar?? Det italienska förbundet praktiserar detta med stor framgång för att komma till rätta med dessa korrumperade as som uppenbarligen gör allt för en plats i strålkastarljuset. Anders Frisks två horribla straffavblåsningar för Malmö mot Gnaget är ingen tillfällighet och ej heller första gången det inträffar. Säg det lag som inte blivit drabbade av Frisks matchavgörande felbeslut?!?

Att sedan domarbasen Bo Karlsson går ut och försvarar människan(?) är bara ytterligare ett bevis på att denna kår är lika rutten som polis- och åklagarämbetets där också alla håller varandra om ryggen vilken jävla skit man än ställt till med!!

3 - Mats Olsson, Lasse Anrell, Peter Wennman och resten av mediadrevet

Ingen kan ju anklaga två gamla nöjesjournalister för att vara sportkunniga och allra minst då insatta i fotbollens finrum. Och att man inte är några kriminalreportrar visade man tyvärr med all önskvärd tydlighet då man så totalt hängde ut den s k 35-åringen som var misstänkt för mordet på utrikesminister Anna Lindh. Enligt Olsson & Anrell var det inget överraskande att en "fotbollsdåre" var skyldig då hela kulturen är lika med mördare. Givetvis då helt utan fotbollsintresse... Snacka om att dömas oskyldig! Sen han blev frisläppt och avskriven från alla misstankar har ingen av dem ens nämnt eller gjort en antydan till dementi av det hela.

Peter Wennman visade också prov på bedrövlig journalistik när han gav AIK-fansen all skuld för oroligheterna i samband med cupderbyt! Vilken verklighet lever han i egentligen?? Journalister och journalistik när den är som sämst! Hyenor!!