2003-05-21

BOSS:

1 - Yngre ligor

Vi har tidigare uttalat oss kritiskt till många av de nya ligor som ploppar upp och börjar sprida dynga på Internet utan att ha presterat något. Men nu är det dags att lyfta på hatten (kepsen) åt några för nu verkar framtiden vara här! Medan de gamla gängen hållit en medveten(?) låg profil har Young Boys, GYD och DMG alla varit på tårna i säsongsstarten. Bra där! Men grabbar, skippa kameran nästa gång! Inte bra om de bilderna hamnar i lagliga händer...

--------------------------------

JOSH:

1 - Svenska Banditförbundet

Fotbollens fiende nr 1, det Svenska Fotbollförbundet, fortsätter att förakta sin trognaste publik och suger ut "sina" föreningar på krona efter krona. Efter säsongens första månad har SvFF bötfällt klubbarna på sammanlagt 150 000 kr!! Ingen tvekan alltså vilka som finansierar Lars-Åke Lagrells leverne. Flera klubbar har bl a blivit bestraffade för följande "lagbrott"; Brott mot Åtgärdsprogrammets föreskrifter om anstötliga texter och symboler. Tjuvar & fascister=SvFF!!

2 - Supporterjournalister

Nej vi tänker inte på Lasse Anrell, Robert Perlskog eller andra "objektiva" sanningsvetare. Vi tänker på de supportrar till olika lag som medverkar på kvällstidningarnas s k "fanssidor". Det övergår vårt förstånd varför man bidrar med material till sådana skittidningar som exempelvis Aftonbladet. Håll er till era oberoende internetsidor och fanzines istället för att sälja er till skvallerpressen i PR-syfte!

3 - "Matigoal"

Ok, det är bra att Dif får fortsätta punga ut med slantar till Christer Mattiassons feta lön men allvarligt "Christus", fatta vinken nu. Har du några som helst fotbollsambitioner så är det läge att byta klubb omgående. Du börjar bli lätt pinsam!