2002-12-19

BOSS:

1 - Johan Mjällby

Gamle AIK-hjälten Johan Mjällby sitter anhållen i Newcastle av alla skitstäder efter att Celtics årliga julfest spårat ur. Mjällby uppges ha deltagit i en attack mot journalistpack som samlats utanför puben. Han uppges också ha stulit en fotografs kamera i tumultet. Frige Mjällby!!

--------------------------------

JOSH:

1 - Drevet som är kritiska mot inkilningar

Som alla som sysslat med lagidrott vet så är en bra inkilning kombinerat med stora mängder alkohol en förutsättning för en bra sammanhållning i truppen. Att AIK:s ungdomslag hälsat nykomlingar välkomna med en galge i arslet är möjligtvis lite "nyskapande" men ändå säkert bra för moralen. Det sägs att FB redan har planer på ett galgtifo mot Young Boys under vintern...

2 - Linjedomare

Detta pack, klart jämförbara med poliser, åklagare, journalister, P-lisor och andra parasiter, som helst skulle vilja kallas för "assisterande domare" har de senaste veckorna förstört mängder med europeiska matcher med sina felaktiga offsidevinkningar. Jävligt störande när man sitter med några tusen på ett bra spel. Ärligt talat, finns det någon fotbollsdomare som inte varit mobbad i grundskolan??

3 - Tiggarbrev

Hur mycket mer ska vi behöva tåla?? Nu skickar styrelsen till vårt älskade AIK ut tiggarbrev till sina "trognaste" anhängare (dvs oss). Det räcker inte med 20 års stöttande från läktarplats över hela Europa. Nu ska vi supportrar betala för styrelsens trixande med våra pengar. -32 miljoner på två säsonger innan Sanny satte stopp för raset. Vårt förslag: Skicka en faktura till vår tidigare ordförande, tjuv och bedragare - Sune Hellströmer! Mera troligt scenario: Vi gnäller vidare - men betalar själva skulden via våra månatliga inbetalningar.