2002-12-02

BOSS:

1 - Stuart Baxter

Minns ni storhetstiden?? Det börjar kännas länge sedan nu men det är faktiskt bara tre år sedan. SM-guld, cupguld, Champions league, två förluster under hela säsongen, minst insläppta mål under två säsonger... Listan kan göras lång men hur man än vänder och vrider på det så kommer man fram till en gemensam nämnare; Stuart Baxter. Demontränaren och fansens stora hjälte skulle välkomnas med öppna armar av en svältfödd supporterskara som nu törstar efter framgångar på planen. Stuart, kom hem!

2 - Stefan Söderberg

Vi har inte alltid varit överens med Söderberg om saker och ting speciellt de senaste åren, men det går inte att komma ifrån att Stefan Söderberg införde en proffsigare attityd inom klubben när han anlände inför 1990 års säsong. Vissa av hans värvningar är också en direkt orsak till vårt så framgångsrika 90-tal. Det förtjänar Söderberg all cred för nu när han lämnar oss!

3 - Peter Kisfaludy

Ersättaren till Söderberg är inget okänt namn för många av grabbarna. Kisfaludy har alla möjligheter att axla Söderbergs mantel. Har en näsa för unga utvecklingsbara talanger och kommer med all säkerhet höja vår scoutingverksamhet till oanade höjder!

--------------------------------

JOSH:

1 - AIK:s psykbryt

De börjar bli många nu. Personer med dåliga psyken på viktiga poster inom föreningen.

2 - Svenska fotbollstränare

Det kan inte vara lätt att hitta en ny tränare om man ska hålla sig inom landets gränser. Maken till enkelspåriga och klasslösa tränare har väl sällans skådats. När 95% av tränarkåren dessutom består av potentiella psykbryt så blir man ju allvarligt oroad för svensk fotbolls framtid. Fram för fler fotbollsligister på tränarbänken...

3 - Olle Nordin

Snygga kostymer Du har haft i tv-soffan hos SVT, TV3, TV4, Kanal 5, Canal+, Viasat Sport, och övriga kanaler Du hunnit med att besöka den senaste tiden. Vi antar att det är vi supportrar som betalat dom. Allvarligt, det går bra att ta ett nytt jobb nu. Du kostar oss pengar och det gillar inte vi! // Tillägg. Några timmar efter att dessa rader skrevs kom nyheten att Olle Nordin skrivit på ett fyraårskontrakt med div 2 klubben Jönköping Södra. Ett klokt beslut av Olle! //