2002-11-05

BOSS:

1 - Cupfinalen

Sista chansen att vinna något under denna bedrövliga fotbollssäsong. Gör oss inte besvikna nu! Krossa Djurgår´n!

--------------------------------

JOSH:

1 - Zoran Lukic & Bosse Andersson

Cigarettsmugglaren från Belgrad leder den nya "hybris-dif" falangen. Tror att bara för att man vunnit sitt första guld på 36 år så är man världsmästare. Uttalar sig om att han vill köpa Stefan Ishizaki till klubben samtidigt som klubbdirektör Andersson pratar om att "ta" spelare från AIK. Driver ni med oss?? Sist ni "tog" en spelare från oss hette han Jesper Jansson och det gick inte bra för vare sig Dif eller Jesper då. Lär er, lillebror!

2 - Andreas Johansson

Petad i Gnaget och bitter som få. Pissar på AIK genom att kalla oss för "packet" inför 10 000 Djurgårdare på Stadion. Hävdar efteråt att han gjorde det med "glimten i ögat"... Jamen okej, då ska vi se hur kul Herr Johansson tycker det är att bli uppläxad med lavetter nästa gång vi träffar på honom. Givetvis med glimten i ögat!

3 - AIK:s souveniransvarige

Ok, vi är väl inte de främsta souvenirköparna även om vissa av oss uppskattar lite snygga grejer ibland. Men, vi tänker på våra kära julgranar som får hålla till godo med de fulaste souvenirutbudet en storklubb lyckats producera! Anställ någon som har kompetensen att få fram snygga stilrena souvenirer av klass annars tvingas vi själva ge oss in i branschen - och här finns det stora pengar att tjäna!!