2002-10-29

BOSS:

1 - Känslor

Det blev en mycket kluven och känslosam måndag för alla trogna AIK supportrar. Det kändes som en tagg i hjärtat när baklängesmålen trillade in men lättnaden efteråt gick ändå inte att ta fel på. Inget guld för Dif med våran hjälp! Sverigescenens mailbox höll på att sprängas när AIK supportrar vädrade sina åsikter och vilket stöd! Nästan 85% av alla skribenter förklarade att man föredrog en AIK förlust framför ett Djurgårdsguld!! De övriga är väl "Champions League gnagare" som började gå 99 och som fortfarande har mycket att lära angående känslor.

2 - Elfsborg & Malmö FF

Detta är lagen som kan förstöra Difs drömmar om guld som varat sedan 1966. Må de få fortsätta drömma!

3 - FC Girondins de Bordeaux

Det franska laget har en 1-0 ledning att gå på inför returen i Uefa cupen mot Dif. Det ska förhoppningsvis räcka!

--------------------------------

JOSH:

1 - Judas Jansson

På lördag kommer den "förlorade sonen" hem till Råunda och vi har inte glömt hans svek för sex år sedan. Kalla oss gärna långsinta - för vi glömmer aldrig!

2 - Sportjournalister

Vilket pack! Oinsatta, imbecilla och okunniga - här har ni en del av de senaste årens stjärnskott! Anders Fallenius, Niklas Bodell, Artur Ringart, Bo Gentzel, Mats Olsson, Lars Anrell, Thomas Malmquist, Steffo Törnqvist, Kjell Nilsson, Sune Sylvén, Ulf Jansson, Lars Sandlin... [osv, osv] ...Lars Östling.

3 - Bajen

Vilket sopgäng! Här hade dom chansen att sparka ner IFK Göteborg till Superettan. Vad händer?? Jo man torskar hemma med 0-1 och IFK ser istället ut att hänga kvar. Klantigt!