2002-10-21

BOSS:

1 - Daniel Hoch

Vår nya skyttekung, Solnafödde Daniel Hoch, har alltid haft stöd av grabbarna och inte blir det mindre nu. Hochen får veckans hedrande förstaplats mycket tack vare sitt taktiska gula kort han tog i senaste matchen vilket innebär att han är avstängd mot Malmö på måndag. En match vi inte får vinna om inte mardrömmen ska bli sann - Djurgårdens IF svenska mästare 2002...Burr!!!

2 - FC Kaiserslautern

Ekonomisk kris hos tyska Lautern. Vad gör då spelarna? Jo, man samlar ihop 15 miljoner kr som man skänker till klubben för att lindra skuldbördan. Det kallas för klubbkänsla och är något att tänka på för flera svenska lag och spelare!!

3 - Krister Nordin

Utan Krister Nordin hade vi legat under nedflyttningsstrecket. Frälsare är bara förnamnet!

--------------------------------

JOSH:

1 - David "Brytet" Ljung

Ful som stryk och med ett tvättäkta psykfall till brud skeppades David Ljung iväg till Norge för ett år sedan. Nu spelar han i Molde där Rose-Marie kan sitta på avbytarbänken och bli torkad i arslet av David under spelavbrotten. Mongo-David går nu ut i DN i och uttalar sig om han "aldrig mer vill spela i AIK"...men vi kan upplysa David om att det inte finns en chans i helvetet att han är välkommen tillbaka heller, Josh!!

2 - Olle "Brytet" Nordin

Ännu ett psykbryt som börjar störa tillvaron. Skillnaden mot Ljung är att Olle Nordin fortfarande kostar oss pengar utan att göra ett skit. Vi rekommenderar Olle snarast att hitta ett nytt jobb eller börja plocka koner på Karlberg!

3 - "Jeansjackan"

En supporterpolis från Dalarna som oftast känns igen på sin jeansjacka från 1968 samt sitt höga hårfäste som börjar närma sig nacken gjorde bort sig under ett förhör nyligen. Han skulle inför sina tre kolleger vara lite rolig mot en ganska så kortväxt gnagare och började skämta om hans längd. Gnagaren kontrade då med att "jeansjackan borde skaffa sig Regain (ett hjälpmedel för tunnhåriga)". Detta fick till följd att jeansjackans kollegor började gapskratta och jeansjackan blev röd som en tomat i både ansikte som panna och bytte snabbt samtalsämne...