Krönika 2002-08-27

www.firmanboys.org är tillbaka...men under nytt namn och under ny regi! När sidan tog ett uppehåll i vintras så var en av anledningarna att den blivit för 'populär' hos polis och media. Firman Boys officiella hemsida drog tusentals besökare varje dag - tyvärr även besökare från polismyndigheten, SÄPO och halva journalistkåren. Sidan blev för 'het'. I en framtid hade det kunnat bli en belastning för Sveriges ledande ligistfirma vars verksamhet inte sköts på Internet utan ute i verkligheten. Därför är det nu klart att sidan från och med idag istället byter namn till 'SVERIGESCENEN'! Inriktningen blir dock densamma. Fotboll och våld! För sköna grabbar som kan ta en smäll och ge två tillbaka. Som älskar sina lag och är lojala mot sina kamrater. Kort & gott, en sida för Eliten av supportersverige!

Vårt flaggskepp är som tidigare nostalgiresan 'Scenen - år för år' där vi fortsätter sammanställa kravallmatcher i landet sedan tolv år tillbaka. Vi försöker samla in fakta från alla inblandade parter men vi tar även emot tips och rapporter från Er läsare via vår NYA mailadress sverigescenen@protonmail.com På sikt har vi även planer på att täcka in hela 1980-talet under denna unika historieberättelse - år för år.

En annan nyhet är att vi öppnar upp ett alldeles nytt, och öppet, forum! Där vill vi ha med Er som är involverade eller har varit - Ni andra kan hålla er undan!

Väl mött på scenen!