2000-12-23

Krönika/Ledaren

I KRISTALLKULAN

Tjena grabbar! Denna krönika riktar sig i första hand till våra antagonister. År 2000 år snart till ända och de flesta firmorna har visat upp sig från sina bästa sidor. Detta tillsammans med det ökade fotbollsintresset borgar för ett intressant 2001.

Just nu är det lågsäsong inom fotbollen sägs det, men vi kan ju bara svara för oss själva och vi har inte lågsäsong. Det tror vi inte heller att Ni har. Vi skall nedan ta en titt in i kristallkulan och berätta vad vi ser.

Bajen: Grattis till att ni verkar vara på G efter år av sovande. Vi hoppas mycket på Er men då krävs det att Ni lämnar söder och inte åker dit och trycker efter matcherna. Visst, söder är Er hemort men inte fan sitter vi kvar i Solna efter matcherna. Med en vilja att sitta i city innan och efter matcherna kan Ni bli en aktör att räkna med. Nej, vi har inte glömt järntorget om Ni tror det, men man är aldrig bättre än sin senaste fight och att köra en gång var tredje år imponerar inte. Firman Boys hälsar Er välkomna in på den stora scenen.

Göteborg: Kul att Ni verkar ha fått upp ångan. Vi minns Er resa i somras. Vi tror att matcherna mot Er har alla förutsättningar till att bli mycket trevliga tillställningar. Men grabbar, ställ klockan i år så att Ni kan komma i tid till festen. Det är ju som Ni vet jävligt tråkigt på en fest med bara en part.

Dif: Vi hälsar Er inte bara välkomna upp till allsvenskan utan även till ligistsverige. Slut på båtresor till Enköping och härliga sommarmatcher i Kalmar. Nu skall Ni resa ut till Solna och väl där väntar vi på Er om vi inte fått tag i Er innan dess. Ni borde vara laddade till tänderna och vi hoppas att Ni Er vana trogen kommer sitta i city såväl innan som efter matcherna. Skulle vara bra om Ni renodlade Er liga lite mer och inte släpar runt på ett par hundra julgranar. Anledningen till detta är att vi skiter i era julgranar, vi är endast intresserade av Er grabbar.

Helsingborg: Vi har hört att Ni har en liga men det har vi ju hört förr. Har Ni en liga så visa gärna upp Er, vi är förväntansfulla.

Till Er övriga som är sugna att gå på fest så kan vi bara säga - välkomna!

FIRMAN BOYS