Krönika 2000-07-06

EM är över och nu börjar allvaret igen i och med starten av allsvenskans andra halvlek. På övertid i den första halvleken tog vi som bekant lätt ledningen när vi fullkomligt körde över våra lokalkonkurrenter från superettan.

Det har nu även nästan gått en månad sedan Firmans officiella hemsida blev upplagd på nätet igen. Reaktionerna har, som väntat, fullkomligt rasat in via mail och diverse telefonsamtal till berörda. Det har varit ömsom ris, ömsom ros men till mestadels har vi bara fått positiv respons. En hel del konstruktiv och ärlig kritik har delats ut och då faktiskt mest från personer med anknytning till andra ligistgrupperingar runtom i landet. även en hel del AIK:are och gamla slagskämpar har bidragit med hyllningar och framfört sina tack för att vi finns och för vår fortsatta verksamhet.

Sidan har under de fyra senaste veckorna haft drygt 6300 besökare vilket ger oss en liten fingervisning om att behovet av en nystart av sidan behövdes.

Vi vill återigen bara poängtera att sidan endast har till syfte att informera om det som skett, inte bara med vår inblandning, utan även ute i resten av landet. Tanken med sektionen [Scenen - år för år] är att den ska bli en databas som med tiden kommer att sträcka sig tillbaks så långt som till 1970-talet. Den kommer bli något utav vårt flaggskepp och är redan omåttligt populär och välbesökt.

Vad som däremot inte var tanken med vår sida och mail var att det skulle bli något sorts alternativ till att styra upp eventuella konfrontationer eller dansträffar. Dessa förfrågningar hänvisar vi till de vanliga kanalerna då sidan som sagt endast har som målsättning att rapportera och belysa ligistsverige.

Angående tillgång till gästboken så kan vi meddela att den endast är till för oss själva och våra närmaste vänner. Ni andra får ge er till tåls tills det eventuellt kommer ett eget plank till er i höst någon gång. Alla förfrågningar om lösenord och användarnamn från personer utan anknytning till oss kommer även i fortsättningen att slängas utan svar.

Nu drar andra halvlek igång och vi lutar oss inte tillbaka trots en betryggande ledning utan drar åt tumskruvarna på oss själva. Vi är i ledningen och ämnar även att det så förblir. Vi har inget att bevisa utan det är upp till alla er därute om ni vill annat.

STÖD AIK OCH FIRMAN!

FIRMAN BOYS