Krönika 2000-06-12

Så var den klar. Firman Boys nya hemsida. Ett tidigare försök gjordes för några år sedan men fick läggas på is då varken Polismyndigheten eller AIK uppskattade sidan. Nu tar vi nya tag och förhoppningen är att det ska gå bättre den här gången.

Det känns som ett naturligt steg att Skandinaviens ledande ligistfirma också är dom som driver utvecklingen ytterligare framåt genom att vara den första svenska firma att profilera sig på Internet. Vi ser det som ett bra sätt att sprida information på ett snabbt och effektivt sätt samt en möjlighet att stärka och bevaka våra intressen. Vi ska försöka att hålla sidan uppdaterad så ofta som möjligt men det är inget högprioriterat ärende då vår verksamhet alltid i första hand är koncentrerad till fältet och den underground organisation som vi trots allt är.

Tanken är att hemsidan skall hålla en hög kvalitet, vara aktuell samt uppvisa en hög ambitionsnivå. Innehållet på sidan lär säkert förändras en del i takt med att tiden går. Nya rubriker och uppslag lär säkert komma till.

Firman har alltid varit självständiga - så blir det även på Internet. Vi skiter i vad folk tycker eller tänker. Den som har något problem är välkommen att ta det vid någon match. Ni vet var vi finns. Men då vi också vet att den dagen inte finns då någon verkligen konfronterar oss öga mot öga så tänkte vi göra det lite enklare för alla er som föredrar att sitta gömda bakom en dator och sprida falsk propaganda om Firman Boys. Maila oss i stället. Är mailet seriöst och konstruktivt skrivet så kan vi tänka oss att publicera det. Annars kan ni låta bli.

Söker ni efter en sida som tar upp viktiga frågor som om Nebojsa Novakovic verkligen vill kallas för Nebo och inte för Nesjo, eller var man hittar dom högaste svartgula clownhattarna, eller hur mycket en kvittorulle egentligen kostar, då har ni kommit fel. Det finns tillräckligt med andra hemsidor som behandlar sådana frågor. Det här är en hemsida för fotboll och våld. Varken mer eller mindre. En sida för AIK grabbar som kan ta en smäll och ge två tillbaka.

STÖD AIK OCH FIRMAN!

FIRMAN BOYS